Uszkve 4224 nap

Na, ezt azért mégsem hagyhatom szó nélkül!

Tegnap olyanokat ettem, mint "sült friss juhjsajt zöldsalátával és fehér szarvasgomba pürével", meg "mézes-grappás hátszín" és "csokikrémes meggyes sütemény mascarpone habbal". Ráadásul volt ezekhez prosecco, valami Montepulciano Labraccesca mittoménmi, nomeg a végén limoncello, meg kicsit később még két vodka-narancs.

De ami fontosabb, hogy ezt olyan hangulatban töltöttem, hogy alig pár percnek tűnt, és elröppent 3 óra, majd még 2 és fél. Mert az asztaltársaságom két csaj volt, akik immár 11 éve velem vannak, és még mindig ugyanolyan hülyék, mint '97. márciusban, amikor először találkoztam velük.

Azóta sok minden történt. Az egyikük tényleg velem volt évekig, aminek hál' istennek rég vége; míg a másikukkal elvesztettük a közös barátot, akinek a révén megismertük egymást.
Az egyikük egy kis vargabetűvel 6 évre Pécsre került, és hamarosan végre odabiggyeszthet a neve elé két mássalhangzót meg egy pontot; a másikuk elvégzett több iskolát, és multi-soldier lett, majd vett egy nagy levegőt és kiment egy félévre felfedezni egy tízmilliós várost meg saját magát. Még sorolhatnám..

De ami nem változott az az, hogy telefonomban a top10-ben vannak, bármikor számíthatok rájuk, ja, és még mindig ugyanolyan hülyék. :)

Nincsenek megjegyzések: